1. Alege produsul

Este o chestiune responsabilă, la urma urmei, alegi un lucru pe viață, așa că citește cu atenție informațiile, alege exact ceea ce vrei și nu vei regreta. Totuși, nu au existat încă astfel de cazuri.

2. Alege o culoare

Deci, ne-am hotărât asupra factorului de formă. Acum colorează. E deja mai ușor aici. Sfatul meu – alege-l pe cel care îți place și nu asculta pe nimeni. Crede-mă, acesta este singurul mod adevărat! În același timp, gândiți-vă la culoarea aței. Nu știi care dintre ele va arăta mai frumos? Așa că scrieți – „ Încredințez alegerea culorii firului lui Nichita”, o voi face frumos.

3. Alege personalizarea

Putem personaliza la cerere produsele noastre cu gravură/imagine, prețul fiind diferit în funcție de cerere, dar îi înveselește cu adevărat pe sărbătoriți, părinți și copii, parteneri de afaceri și reînvie spiritul de team building dacă comenzile sunt corporative. Mulți oameni comandă gravare cu o imagine sau gravare pe spate la medalioane, ceea ce este normal. Poate fi orice – inițiale, o dată memorabilă, o poză, un prenume sau o poreclă,
un număr de telefon unde să contactezi în caz că te pierzi.

4. Scrie un mesaj

Notează toate aceste puncte în comentariile la comandă. Specificați informații pentru livrare: nume complet, adresă, cod poștal, număr de telefon, email. Ca răspuns la cererea dvs, voi nota detaliile pentru plată și voi merge să vă plasez comanda.

5. Livrare

Producția unui produs durează în medie 3-5 zile, în funcție de complexitatea execuției, iar expedierea se face prin curier rapid, in aproximativ 3 – 7 zile lucrătoare de la data confirmării telefonice a comenzii.

După cum puteți vedea, obținerea unui produs este mai ușor decât prinderea coronavirusului. Doar plasați o comandă, iar noi ne vom ocupa de livrare prin GLS sau DHL. Ideea lumii nu contează: poți obține un portofel din România, chiar dacă locuiești în SUA sau Uniunea Europeană.

Există condiții speciale pentru locuitorii din Constanța – vă puteți ridica produsele direct de la atelierul nostru din Movilița de L – V între orele 09.00 – 17.00.

COST ȘI TIMP DE LIVRARE

Transportul este 20 lei oriunde în România. Excepția este livrarea internațional expres cu DHL – acolo costul este individual în funcție de țara și oraș.

GARANȚIE

Ofer o garanție pe viață pentru aproape orice. Excepție fac curelele de ceas sau de brățări, din motive de igienă ar trebui schimbate o dată pe an.
Această garanție este dincolo de cuvinte. Aș minți dacă aș spune că în 30 de ani nu au existat probleme din partea noastră. Și de fiecare dată le-am rezolvat în favoarea clientului, de multe ori în pierdere. Astfel clienții s-au întors pentru achiziții în 90% din cazuri.
Visul meu este să am un astfel de serviciu în orice domeniu. Sincer, pe încredere, fără birocrație și cu dragoste pentru fiecare client.

În funcție de complexitatea comenzii în sine, termenii pot varia de la o zi la o lună. Dar cel mai adesea 3-5 zile pentru a finaliza comanda. Afacerea noastră nu tolerează graba, calitatea este mai presus de toate. Cu toate acestea, încercăm întotdeauna să expediem comenzile cât mai curând posibil.

Garanția se aplică cusăturii în primul rând, dar, în orice caz, nu vom lăsa niciodată la necaz un client și ne vom întâlni întotdeauna la jumătatea drumului. Dacă partea metalică se rupe, o vom înlocui pe cheltuiala noastră. Dacă vreți să îmbunătățiți produsul pentru că ața se murdărește sau să redați strălucirea cataramei de altădată asta este deja un cost suplimentar plus transport. În primii 5 ani, doar de 6 ori am fost contactat în garanție – din cauza fitingurilor de proastă calitate, de atunci mi-am dat seama ca reparațiile in garanție mă costă mai mult și de aceea acum folosesc doar accesorii sau fitinguri produse de mine sau pe cele mai bune care se găsesc pe piața.

Toate comenzile sunt procesate și expediate, pe principiul primul venit, primul servit.
Puteți plăti comanda ramburs cu numerar sau online cu cardul bancar: Ramburs GLS – Plata cu cardul prin Eu Plătesc. Produsele personalizate se achită în avans cu cardul.
Livrare internațională: DHL ( plata se va face în avans online cu cardul bancar)

Fac curele doar la comandă.
Pentru a face acest lucru, puteți măsura cureaua dumneavoastră folosită de la capătul cataramei pâna la cea mai utilizata gaură. Aceea este mărimea dumneavoastră care va fi folosită pentru realizarea noii curele.

Descrierea fiecărui produs indică ce piele a fost folosită. Acum croim în principal din piele vintage Creta Wax, din piele premium italiană Douglas, Crazy Horse, Nazare, West și altele.

Puteți plasa o comandă pe site-ul web sau în una dintre rețelele noastre de socializare:
Facebook, Instagram

Mă puteți contacta și prin messenger (whatsapp) +004 0746 150 465