Fiecare produs comercializat de Atelier Nichita beneficiază de o garanție de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003 actualizata in 2008.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformității, in primul rând repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin înlocuire. Daca nici repararea, nici înlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului.

Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, fără urme de uzura fizica sau deteriorare.

Produsele returnate trebuie sa fie însoțite de formularul de retur completat in clar cu toate informațiile: motiv retur, datele complete de contact ale clientului (se completează Formularul de Retur de pe site) si sa ne informați de aceasta acțiune la adresa de mail office@atelier-nichita.ro menționând motivul returului, modelul standard sau personalizat si datele de contact complete ale cumpărătorului: nume, număr telefon, adresa si IBAN pentru transfer bancar.

Produsele Nichita se vor returna numai la adresa indicata, si anume:
SC COMPETITIV SRL,
Str. Eroilor nr 68, Movilita, Constanta,
Tel contact: 0723 56.09.83.

Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite înapoi către tine orice produs care nu îndeplinește întocmai si cumulativ toate condițiile de returnare de mai sus.

Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, de client.

NOTA: Nu acceptam pachete cu plata ramburs. Nu acceptam pachete al căror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru pachetele pierdute sau deteriorate la transport. Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu poștal.

NOTA: Solicitările repetate de retur de către același client pot fi considerate abuz.

In cazul rambursării contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data la care am fost informați de decizia de retur si primirea produsului/produselor retur.

Restituirea contravalorii produselor se face prin transfer bancar in contul specificat (informații necesare: Nume titular cont, nume banca, cont IBAN)

Mulțumim,
Atelier Nichita

Formular de retur