Ofer o garanție pe viață pentru aproape orice. Excepție fac curelele de ceas sau de brățări, din motive de igienă ar trebui schimbate o dată pe an.
Această garanție este dincolo de cuvinte. Aș minți dacă aș spune că în 30 de ani nu au existat probleme din partea noastră. Și de fiecare dată le-am rezolvat în favoarea clientului, de multe ori în pierdere. Astfel clienții s-au întors pentru achiziții în 90% din cazuri.
Visul meu este să am un astfel de serviciu în orice domeniu. Sincer, pe încredere, fără birocrație și cu dragoste pentru fiecare client.

Garanție pe viață – Ce acoperă ?
Garanția se aplică cusăturii în primul rând, dar, în orice caz, nu vom lăsa niciodată la necaz un client și ne vom întâlni întotdeauna la jumătatea drumului. Dacă partea metalică se rupe, o vom înlocui pe cheltuiala noastră. Dacă vreți să îmbunătățiți produsul pentru că ața se murdărește sau să redați strălucirea cataramei de altădată asta este deja un cost suplimentar plus transport. În primii 5 ani, doar de 6 ori am fost contactat în garanție – din cauza fitingurilor de proastă calitate, de atunci mi-am dat seama ca reparațiile in garanție mă costă mai mult și de aceea acum folosesc doar accesorii sau fitinguri produse de mine sau pe cele mai bune care se găsesc pe piața.

Fiecare produs comercializat de Atelier Nichita beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003 actualizata in 2008.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului.

Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, fara urme de uzura fizica sau deteriorare.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de formularul de retur completat in clar cu toate informatiile:motiv retur, datele complete de contact ale clientului (se completeaza Formularul de Retur de pe site) si sa ne informati de aceasta actiune la adresa de mail office@nichita.ro mentionand motivul returului, modelul standard sau personalizat si datele de contact complete ale cumparatorului: nume, numar telefon, adresa si IBAN pentru transfer bancar.

Produsele Nichita se vor returna numai la adresa indicata, si anume:

SC Atelier Nichita SRL,
Str. Eroilor nr 68, Movilita, Constanta
Tel: 0746150465.

Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai si cumulativ toate conditiile de returnare de mai sus.

Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, de client.

NOTA: Nu acceptam pachete cu plata ramburs. Nu acceptam pachete al caror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru pachetele pierdute sau deteriorate la transport. Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal.

NOTA: Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client pot fi considerate abuz.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data la care am fost informati de decizia de retur si primirea produsului/produselor retur.

Restituirea contravalorii produselor se face prin transfer bancar in contul specificat (informatii necesare: Nume titular cont, nume banca, cont IBAN)

Multumim,

Atelier Nichita

Formular de retur