Garantia comerciala a produselor Nichita este de 30 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor achizitionate.

Fiecare produs comercializat de Atelier Nichita beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003 actualizata in 2008.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului.

Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, fara urme de uzura fizica sau deteriorare.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de formularul de retur completat in clar cu toate informatiile:motiv retur, datele complete de contact ale clientului (se completeaza Formularul de Retur de pe site) si sa ne informati de aceasta actiune la adresa de mail office@nichita.ro mentionand motivul returului, modelul standard sau personalizat si datele de contact complete ale cumparatorului: nume, numar telefon, adresa si IBAN pentru transfer bancar.

Produsele Nichita se vor returna numai la adresa indicata, si anume:

SC Atelier Nichita SRL,
Str. Eroilor nr 68, Movilita, Constanta
Tel: 0746150465.

Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai si cumulativ toate conditiile de returnare de mai sus.

Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, de client.

NOTA: Nu acceptam pachete cu plata ramburs. Nu acceptam pachete al caror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru pachetele pierdute sau deteriorate la transport. Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal.

NOTA: Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client pot fi considerate abuz.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data la care am fost informati de decizia de retur si primirea produsului/produselor retur.

Restituirea contravalorii produselor se face prin transfer bancar in contul specificat (informatii necesare: Nume titular cont, nume banca, cont IBAN)

Multumim,

Atelier Nichita

Formular de retur