Curea Piele Decebal si Draconul Dacic

Primul model realizat de Atelier Nichita din colectia Romania Mea, de care suntem foarte mandri!

Realizarea acestui model a fost un pas important pentru noi. Foarte multe persoane ne-au cerut sa realizam modele dacice, si am reusit sa finalizam catarama tinand cont de parerile urmaritorilor nostri de pe pagina de Facebook.

Totul a inceput de la cateva schite, iar finalul a fost peste asteptarile tuturor.

Pe parcurs am facut mai multe modificari pana am  ajuns la varianta finala, a fost un proiect de durata, dar a meritat asteptarea!

Cu munca, perseverenta, ambitie, dar si sustinerea voastra, am creat un model unic, finalul fiind o curea din piele naturala de cea mai buna calitate, cu o pafta lucrata in propriul atelier, reprezentand-ul pe marele Rege al Daciei!

2 thoughts on “Curea Piele Decebal si Draconul Dacic

  1. Mihaela says:

    Pur si simplu vreau sa spun ca articolul tau este la fel de uimitor. Claritatea postarii tale este pur si simplu spectaculoasa si as putea presupune ca esti un expert in acest subiect. Bine, cu permisiunea dvs., permiteti-mi sa va iau feedul pentru a fi la curent cu postarea viitoare. Multumesc un milion si va rugam sa continuati munca placuta.|

  2. Bogdan says:

    Astazi am intrat in posesia unei curele, cu Decebal, de cea mai buna calitate, marca Nichita. Am fost foarte incantat de aspect, de calitate si peste toate de profesionalismul echipei. Recomand echipa Nichita! Cu siguranta nu veti fi dezamagiti!

Lasă un răspuns